Ugrás a fő tartalomra

Keresés

Írj be egy szót vagy kérdést a súgócikkek közötti kereséshez.

Hogyan hozhatok létre és használhatok újra megosztott blokkokat?

A cikkben

Hol: Stories → Shared blocks

Nyissa meg ezt az oldalt: admin.<your-site>/shared-blocks (cserélje ki a(z) <your-site> elemet a saját webhelye címére). A menüben a(z) Továbbiak alatt található.

Mielőtt elkezdené

  • Tulajdonosok, adminisztrátorok és szerkesztők kezelik a könyvtárat.

Lépések

  1. Nyissa meg a(z) Cikkek, majd a(z) Megosztott blokkok menüpontot.
  2. Koppintson a(z) Megosztott blokk hozzáadása lehetőségre.
  3. Írjon be egy Név értéket (ezt csak a csapata látja), válassza ki a(z) Típus opciót, és írja meg a(z) Szöveg mezőt.
  4. Koppintson a(z) Mentés gombra.
  5. A használatához nyisson meg egy bejegyzést, és válassza a(z) Beszúrás, majd a(z) Megosztott blokk lehetőséget.
  6. Egy blokk módosításához koppintson a(z) Szerkesztés gombra. Egy megjegyzés jelzi, hány bejegyzés használja azt.

Jó tudni

  • Állítsa a(z) Állapot beállítást Archiválva értékre a blokk elrejtéséhez az összes bejegyzésben.
  • Nem törölhet olyan blokkot, amelyet bejegyzések használnak. Archiválja inkább.

Kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Változnak a régi bejegyzések, ha szerkesztek egy blokkot?

Igen. Minden bejegyzés, amely a blokkot használja, az új szöveget jeleníti meg.

Törölhetek olyan blokkot, amelyet bejegyzések használnak?

Nem. Archiválja inkább, hogy mindenhonnan elrejtse.

Kapcsolódó témák

Visszajelzés

Hasznos volt?

Elérhető még ezen a nyelven is:

Még mindig segítségre van szükséged?