រំលងទៅមាតិកាចម្បង

ស្វែងរក

វាយពាក្យ ឬសំណួរដើម្បីស្វែងរកអត្ថបទជំនួយ។

តើខ្ញុំអាចដំឡើង កំណត់ពេល ឬរំលងការអាប់ដេតដោយរបៀបណា?

នៅក្នុងរឿងនេះ

ទីតាំង: Settings → Advanced → Software update

បើកទំព័រនេះ: admin.<your-site>/settings/updates (ជំនួស <your-site> ដោយអាសយដ្ឋានគេហទំព័ររបស់អ្នក)

មុនពេលចាប់ផ្តើម

  • អ្នកត្រូវតែជាម្ចាស់គេហទំព័រទើបអាចដំណើរការបាន។ អ្នកផ្សេងទៀតអាចមើលឃើញតែកាតប៉ុណ្ណោះ។

ជំហានអនុវត្ត

  1. បើក ការកំណត់ → កម្រិតខ្ពស់ → អាប់ដេតកម្មវិធី។
  2. នៅលើកាត សូមអាន មានអ្វីថ្មី, អ្វីដែលនឹងត្រូវ update, Expected downtime និងកំណត់សម្គាល់ "Automatic undo if anything fails"។
  3. ជ្រើសរើសជម្រើសមួយ:
    • Update ឥឡូវនេះ។ បញ្ជាក់ "Update now? We take a backup first. If anything fails the health check, your site goes back automatically."។
    • កំណត់ពេល។ ជ្រើសរើស ថ្ងៃ និង ម៉ោង នៅក្នុងចន្លោះពេលថែទាំរបស់អ្នក រួចចុច កំណត់ពេល។
    • រំលឹកខ្ញុំនៅថ្ងៃស្អែក ឬ រំលឹកខ្ញុំក្នុងរយៈពេល ៣ ថ្ងៃទៀត។
    • រំលងការ update នេះ។
  4. អំឡុងពេលដំឡើង កាតនឹងបង្ហាញថា "Updating… Your site stays online."។
  5. នៅពេលរួចរាល់: "Update finished. Your site is running the new version."។

គួរយល់ដឹង

  • កម្រិតប្រភេទ: New features, បានណែនាំ, Important, Critical។
  • ការអាប់ដេតកម្រិត Critical មិនអាចរំលងបានទេ។ ប្រសិនបើអ្នកមិនជ្រើសរើសពេលវេលាទេ វានឹងដំឡើងក្នុងចន្លោះពេលថែទាំរបស់អ្នក។
  • ប្រសិនបើបន្ទប់ព័ត៌មានរបស់អ្នកកំពុងមមាញឹក (កំពុងដំណើរការផ្សាយបន្តផ្ទាល់ ឬទើបតែបានចុះផ្សាយអត្ថបទ) ការអាប់ដេតនឹងរង់ចាំពីរបីនាទី។
  • ប្រសិនបើអ្នកបានកែប្រែកន្លែងណាដែលការអាប់ដេតត្រូវផ្លាស់ប្តូរដែរនោះ កាតនឹងបង្ហាញថា ត្រូវការការពិនិត្យរបស់អ្នក។ សម្រាប់ផ្នែកនីមួយៗ សូមជ្រើសរើស រក្សាកំណែរបស់ខ្ញុំ, Use Keynate's version ឬ Re-apply my change with AI។ គ្មានអ្វីត្រូវបានបាត់បង់ឡើយ។
  • ការអាប់ដេតមួយចំនួនត្រូវបានសម្គាល់ថា "Keynate has paused this update for now. Nothing to do on your side."។

បញ្ហាជួបញឹកញាប់

  • "The last attempt didn't finish, so your site was left exactly as it was. Nothing was lost. You can try again."។
  • "Choose what happens to your changes first."។ សូមឆ្លើយជម្រើសពិនិត្យឡើងវិញសិន មុនពេលអាប់ដេត។

សំណួរ

សំណួរដែលសួរញឹកញាប់

តើមានអ្វីកើតឡើងប្រសិនបើការអាប់ដេតបរាជ័យ?

គេហទំព័ររបស់អ្នកនឹងត្រឡប់ទៅកំណែមុនដោយស្វ័យប្រវត្តិ។ គ្មានអ្វីត្រូវបានបាត់បង់ឡើយ។

តើខ្ញុំអាចត្រឡប់ការអាប់ដេតវិញនៅពេលក្រោយបានទេ?

បាន ក្នុងរយៈពេលកំណត់មួយ។ សូមមើល Installed versions and history។

ទាក់ទង

មតិកែលម្អ

តើ វា ជួយ អ្វី ខ្លះ?

មានជាភាសាផ្សេងទៀតផងដែរ

នៅតែត្រូវការជំនួយមែនទេ?