Unde: Settings → Team & security → Single sign-on
Deschide această pagină: admin.<your-site>/settings/sso (înlocuiește <your-site> cu adresa site-ului tău). Dacă nu o vezi în meniu, activează Arată toate setările pe pagina Settings.
Înainte de a începe
- Doar proprietarul site-ului poate modifica această setare.
- Apasă mai întâi pe Testează setările, pentru ca membrii să se poată reconecta.
Pași de urmat
- Deschide Setări → Echipă și securitate → Autentificare unică (SSO).
- La Conturi, poți activa opțional Creează conturi automat (just-in-time). Opțiunea este dezactivată implicit. O persoană de pe un domeniu permis care nu are cont va primi unul la prima conectare, având rolul stabilit prin mapare sau rolul prestabilit. Când este dezactivată, utilizatorii au nevoie mai întâi de o invitație.
- Opțional, activează Solicită single sign-on pentru toată lumea, cu excepția proprietarilor. Astfel, membrii nu vor mai putea folosi o parolă.
- Dacă activezi opțiunea, confirmă „Require single sign-on?” apăsând pe Impune și deconectează-i.
- Salvează.
Bine de știut
- Salvarea opțiunii obligatorii deloghează toți membrii care nu sunt proprietari. Aceștia se vor conecta din nou folosind contul companiei.
- Proprietarii își păstrează adresa de email, parola și codul în doi pași, astfel încât să nu riști să rămâi blocat pe dinafară.
Întrebări frecvente
Întrebări frecvente
Trebuie să trimit invitații înainte?
Doar dacă opțiunea de creare automată a conturilor este dezactivată.
Are nevoie proprietarul de single sign-on?
Nu. Proprietarii continuă să folosească emailul, parola și codul de verificare în doi pași.