I denne historie
Hvor: Indstillinger → Avanceret → Backups og downloads (afsnittet Tag backup af dine indstillinger)
Åbn denne side: admin.<your-site>/settings/data#back-up-your-settings (erstat <your-site> med adressen på dit websted)
Før du går i gang
- Det er kun webstedets ejer, der kan gøre dette.
Trin for trin
- Åbn Indstillinger → Avanceret → Backups og downloads.
- Tryk på Sikkerhedskopiér indstillinger nu under Sikkerhedskopiér dine indstillinger.
- Siden viser "Indstillinger er sikkerhedskopieret."
- Find filen under Seneste eksporter, type Sikkerhedskopiering af indstillinger.
- Tryk på Download for at gemme en kopi.
Godt at vide
- Skabelon, licens, team, betalingsindstillinger og hemmeligheder er ikke inkluderet i en gendannelse.
- Backups slettes efter 24 timer, medmindre der er tale om sikkerhedsbackups.
Spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål
Hvornår bør jeg tage en backup?
Før store ændringer som f.eks. et nyt design eller en gendannelse.
Hvad indeholder backuppen?
Webstedsindstillinger, branding, menuer og forsiden.