Σε αυτό το άρθρο
Πού: Ρυθμίσεις → Για προχωρημένους → Αντίγραφα ασφαλείας & λήψεις (ενότητα Επαναφορά ρυθμίσεων)
Ανοίξτε αυτή τη σελίδα: admin.<your-site>/settings/data#restore-settings (αντικαταστήστε το <your-site> με τη διεύθυνση του ιστότοπού σας)
Πριν ξεκινήσετε
- Μόνο ο ιδιοκτήτης του ιστοτόπου μπορεί να το κάνει αυτό.
- Χρειάζεστε ένα αντίγραφο ρυθμίσεων ή μια εξαγωγή περιεχομένου από αυτόν τον ιστότοπο, μεγέθους έως 10 MB.
Βήματα
- Ανοίξτε το Ρυθμίσεις → Για προχωρημένους → Αντίγραφα ασφαλείας και λήψεις.
- Κάτω από το Επαναφορά ρυθμίσεων, πατήστε Επιλέξτε αρχείο αντιγράφου (.zip), ή πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων από αυτό σε μια εξαγωγή από τη λίστα.
- Διαβάστε τα Από ιστότοπο, Δημιουργήθηκε στις και Έκδοση.
- Διαβάστε το Τι αλλάζει. Κάθε ενότητα δείχνει Νέο, Τροποποιημένο, Ίδιο ή Παραλείφθηκε. Ενότητες: Ρυθμίσεις ιστοτόπου, Ταυτότητα επωνυμίας, Μενού, Αρχική σελίδα.
- Επιλέξτε τα στοιχεία που θέλετε να επαναφέρετε.
- Πατήστε Επαναφορά επιλεγμένων στοιχείων.
- Επιβεβαιώστε: "Restore these settings;"
- Η σελίδα θα εμφανίσει το μήνυμα "Settings restored." και "Restored: {rows} rows written."
Χρήσιμες πληροφορίες
- Αρχικά αποθηκεύουμε ένα προληπτικό αντίγραφο ασφαλείας των τρεχουσών ρυθμίσεων, ώστε να μπορείτε να αναιρέσετε την αλλαγή.
- Το branding επανέρχεται ως προσχέδιο. Δημοσιεύστε το στο Ταυτότητα επωνυμίας.
- Το πρότυπο, η άδεια χρήσης, η ομάδα, οι ρυθμίσεις πληρωμών και τα μυστικά κλειδιά δεν αλλάζουν ποτέ.
- Ο έλεγχος ισχύει για 24 ώρες. Μετά από αυτό: "This check is older than 24 hours. Check the backup again." Πατήστε Έλεγχος ξανά.
Συνηθισμένα προβλήματα
- "This file is larger than 10 MB."
- Μια ενότητα παραλείπεται με το μήνυμα "your site doesn't have this language".
- "This file is not a Keynate News settings backup." Επιλέξτε ένα αρχείο που δημιουργήθηκε με το Αντίγραφο ασφαλείας τώρα.
- "This check was already used or is older than 24 hours. Check the backup again."
- "That export was deleted. Choose another one or upload a file."
Ερωτήσεις
Συχνές ερωτήσεις
Μπορώ να αναιρέσω μια επαναφορά;
Ναι. Χρησιμοποιήστε το αντίγραφο ασφαλείας που εμφανίζεται μετά την επαναφορά.
Δημιουργείται πρώτα αντίγραφο ασφαλείας;
Ναι. Πριν από κάθε επαναφορά, αποθηκεύεται ένα αντίγραφο ασφαλείας των τρεχουσών ρυθμίσεών σας.