به محتوای اصلی رد کنید

جستجو

یک کلمه یا سوال را تایپ کنید تا در مقاله های کمک جستجو کنید.

چگونه تنظیماتم را از یک نسخه پشتیبان بازیابی کنم؟

در اين داستان

مکان: Settings → Advanced → Backups & downloads (بخش Restore settings)

این صفحه را باز کنید: admin.<your-site>/settings/data#restore-settings (به جای <your-site> آدرس سایت خود را بگذارید)

پیش‌نیازها

  • فقط مالک سایت می‌تواند این کار را انجام دهد.
  • یک پشتیبان از تنظیمات یا یک خروجی محتوا از این سایت داشته باشید، حداکثر ۱۰ مگابایت.

مراحل انجام کار

  1. تنظیمات → پیشرفته → پشتیبان‌گیری و دانلودها را باز کنید.
  2. در بخش بازیابی تنظیمات، یک فایل پشتیبان انتخاب کنید (.zip) را بزنید، یا روی یک مورد خروجی در فهرست بازیابی تنظیمات از این فایل را فشار دهید.
  3. از سایت، ساخته‌شده در و نسخه را بخوانید.
  4. موارد تغییریافته را بخوانید. هر بخش جدید، تغییریافته، بدون تغییر یا رد شد را نشان می‌دهد. بخش‌ها: تنظیمات سایت، برندسازی، منوها، صفحه اصلی.
  5. بخش‌هایی که می‌خواهید بازیابی شوند را تیک بزنید.
  6. بازیابی بخش‌های انتخابی را بزنید.
  7. "Restore these settings?" را تأیید کنید.
  8. صفحه پیام "Settings restored." و "Restored: {rows} rows written." را نمایش می‌دهد.

نکات مهم

  • ابتدا ما یک پشتیبان امنیتی از تنظیمات فعلی شما ذخیره می‌کنیم تا بتوانید این عمل را لغو کنید.
  • برندسازی به عنوان پیش‌نویس بازمی‌گردد. آن را در برندسازی منتشر کنید.
  • قالب، مجوز، تیم، تنظیمات پرداخت و اطلاعات محرمانه هرگز تغییر داده نمی‌شوند.
  • این بررسی به مدت ۲۴ ساعت معتبر است. پس از آن: "This check is older than 24 hours. Check the backup again." دکمه بررسی دوباره را فشار دهید.

مشکلات رایج

  • "This file is larger than 10 MB."
  • یک بخش با پیام "your site doesn't have this language" نادیده گرفته می‌شود.
  • "This file is not a Keynate News settings backup." فایلی را انتخاب کنید که با پشتیبان‌گیری از تنظیمات همین حالا ایجاد شده باشد.
  • "This check was already used or is older than 24 hours. Check the backup again."
  • "That export was deleted. Choose another one or upload a file."

پرسش‌ها

سوالات مکرر

آیا می‌توانم بازیابی را لغو کنم؟

بله. از پشتیبان امنیتی که پس از بازیابی نمایش داده می‌شود استفاده کنید.

آیا ابتدا یک پشتیبان امنیتی گرفته می‌شود؟

بله. قبل از بازیابی، یک پشتیبان امنیتی از تنظیمات فعلی شما ذخیره می‌شود.

مطالب مرتبط

بازخورد

اين کمک کرد؟

همچنین در دسترس است

هنوزم به کمک نياز داري؟