I denne saken
Hvor: Innstillinger → Team og sikkerhet → Min konto (delen Innloggede enheter)
Åpne denne siden: admin.<your-site>/account#kn-devices-title (erstatt <your-site> med nettadresseadressen din)
Slik gjør du det
- Åpne Min konto.
- Trykk på Logg ut alle andre enheter under kortet Innloggede enheter.
- Bekreft «Logg ut av alle andre telefoner, nettbrett og datamaskiner? Denne enheten forblir innlogget.»
- Du ser «Alle andre enheter er logget ut.»
Kjekt å vite
- Hver enhet forblir innlogget i 30 dager etter sist den ble brukt, og maksimalt 90 dager etter innlogging. Det er derfor denne knappen finnes.
- Bytter du passord, logges de andre enhetene også ut. Det samme kan skje hvis du bytter email: la Logg også ut de andre enhetene mine forbli på.
Spørsmål
Ofte stilte spørsmål
Blir jeg logget ut her også?
Nei. Denne enheten forblir innlogget.
Logger det ut de andre enhetene mine hvis jeg endrer passord?
Ja. Etter at passordet er endret, ser du «Passordet ditt ble endret. Andre enheter har blitt logget ut.»