Ugrás a fő tartalomra

Keresés

Írj be egy szót vagy kérdést a súgócikkek közötti kereséshez.

Hogyan készíthetek biztonsági mentést a fotóimról és videóimról?

A cikkben

Mielőtt elkezdené

  • Ön a webhely tulajdonosa.
  • A méretválasztékot és az árakat a keynate.com oldalon láthatja, amikor hozzáadja.

Lépések

  1. Nyissa meg a(z) Weboldalaim menüt, válassza ki a webhelyét, majd nyomja meg a(z) See backups gombot.
  2. Keresse meg a(z) Photos & videos dobozt. Ez áll benne: "Photos and videos are not included in these backups."
  3. Nyomja meg a(z) Add photo & video backup gombot.
  4. Válasszon egy méretet, és fejezze be a fizetést a keynate.com oldalon.
  5. Térjen vissza ide: Biztonsági mentések. Az első másolat elkészítése néhány éjszakát igénybe vesz. A dobozban megjelenik a First copy in progress felirat és az elkészült százalék.
  6. Később a dobozban megjelenik a Last saved felirat, valamint az, hogy mennyi hely van használatban.

Jó tudni

  • A fotók és videók visszaállításához jelölje be a négyzetet a helyreállításkor. Lásd: Restore your site.
  • Letöltheti a fotók és videók biztonsági mentését ZIP formátumban. Lásd: Download a backup.
  • Ha megtelt a tárhely, az új fotók és videók nem kerülnek mentésre a biztonsági mentésbe. Semmi sem törlődik. Nyomja meg a(z) Get more space gombot.
  • Ha leállítja a kiegészítőt, az a kifizetett hónap végén szűnik meg. A mentett másolatokat 30 napig megőrizzük.

Gyakori problémák

  • "The space is full." Nyomja meg a(z) Get more space gombot.
  • A fotók nem álltak vissza a helyreállítás után. Próbálja újra a listából.

Kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Biztonságban vannak a fotóim e nélkül a kiegészítő nélkül?

A saját szerverén maradnak. Csupán nincsenek benne az éjszakai biztonsági mentésben.

Miért van szükségem erre a kiegészítőre?

Az éjszakai biztonsági mentés a bejegyzéseit, oldalait és beállításait tartalmazza. A fotók és videók csak ezzel a kiegészítővel kerülnek mentésre.

Mi történik, ha megtelt a tárhely?

Az új fotók és videók nem kerülnek mentésre a biztonsági mentésbe. Semmi sem törlődik. Nyomja meg a(z) Get more space gombot.

Mi történik, ha leállítom a kiegészítőt?

A kifizetett hónap végén szűnik meg. A mentett másolatokat 30 napig megőrizzük.

Kapcsolódó témák

Visszajelzés

Hasznos volt?

Elérhető még ezen a nyelven is:

Még mindig segítségre van szükséged?