មុនពេលចាប់ផ្តើម
- អ្នកគឺជាម្ចាស់គេហទំព័រ។ មានតែម្ចាស់ទេដែលអាចស្ដារឡើងវិញបាន។
- គេហទំព័ររបស់អ្នកកំពុងដំណើរការ។
ជំហានអនុវត្ត
- បើក គេហទំព័ររបស់ខ្ញុំ ហើយជ្រើសរើសគេហទំព័ររបស់អ្នក។
- ចុច See backups។
- ស្វែងរកថ្ងៃដែលអ្នកចង់បាននៅក្នុង Your backups។ ជួរដេកមួយត្រូវតែបង្ហាញថា Ready to restore។
- ចុច Restore this backup។
- អានប្រអប់សារ។ វាប្រាប់អ្នកពីអ្វីដែលនឹងត្រឡប់ទៅវិញ ហើយរាល់អត្ថបទ ឬការផ្លាស់ប្តូរដែលអ្នកបានធ្វើបន្ទាប់ពីថ្ងៃនោះ នឹងត្រូវបានដកចេញពីគេហទំព័ររបស់អ្នក។
- ប្រសិនបើអ្នកចង់បានរូបថត និងវីដេអូរបស់អ្នកពីថ្ងៃនោះផងដែរ សូមធីក Also bring back photos and videos from that day។
- ចុច Yes, restore my site។ ដើម្បីបញ្ឈប់ សូមចុច Keep my site as it is។
- រង់ចាំ។ ជាធម្មតាវាចំណាយពេលពីរបីនាទី។ គេហទំព័ររបស់អ្នកអាចនឹងមិនអាចចូលប្រើបានក្នុងរយៈពេលខ្លីមួយ។ Keynate ផ្ញើ email ទៅអ្នកនៅពេលដែលវាបានបញ្ចប់។
គួរយល់ដឹង
- ដំបូង Keynate រក្សាទុកការបម្រុងទុកសុវត្ថិភាពនៃគេហទំព័ររបស់អ្នកដូចសភាពបច្ចុប្បន្នរបស់វា។ វាមាននៅក្នុងបញ្ជីរបស់អ្នកជា Safety backup before a restore។
- ដើម្បីមិនធ្វើការស្ដារឡើងវិញ សូមស្ដារការបម្រុងទុកសុវត្ថិភាពនោះឡើងវិញ។
- គេហទំព័ររបស់អ្នកមិនត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរទេ ប្រសិនបើការស្ដារឡើងវិញបរាជ័យ។
បញ្ហាជួបញឹកញាប់
- "ការស្ដារឡើងវិញកំពុងដំណើរការរួចហើយ។" រង់ចាំរហូតដល់វាបញ្ចប់។
- "ការបម្រុងទុកនេះមិនអាចប្រើបានទេ។" ជ្រើសរើសថ្ងៃផ្សេងទៀត។
- "គេហទំព័ររបស់អ្នកកំពុងទទួលបានការអាប់ដេត Keynate ជាមុនសិន។" ព្យាយាមម្តងទៀតក្នុងរយៈពេលមួយម៉ោង។ គ្មានអ្វីត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរទេ។
- "ដំណើរការនោះចំណាយពេលយូរបន្តិច។" ចុចប៊ូតុងម្តងទៀត។
- រូបថត និងវីដេអូមិនបានត្រឡប់មកវិញទេ។ ពួកវានៅដដែលដូចមុន។ ព្យាយាមម្តងទៀតពីបញ្ជី។ រូបថតមាននៅក្នុងការបម្រុងទុកបាន លុះត្រាតែមាន ការបម្រុងទុករូបថត និងវីដេអូ។
សំណួរ
សំណួរដែលសួរញឹកញាប់
តើខ្ញុំនឹងបាត់បង់អត្ថបទដែលបានសរសេរបន្ទាប់ពីថ្ងៃនោះទេ?
ពួកវាត្រូវបានដកចេញពីគេហទំព័ររបស់អ្នក ប៉ុន្តែនៅតែមាននៅក្នុងការបម្រុងទុកសុវត្ថិភាព។
តើខ្ញុំអាចមិនធ្វើការស្ដារឡើងវិញបានទេ?
បាទ/ចាស៎។ ដំបូង Keynate រក្សាទុក Safety backup before a restore។ ស្ដារការបម្រុងទុកនោះឡើងវិញដើម្បីត្រឡប់ទៅវិញ។
តើគេហទំព័ររបស់ខ្ញុំនឹងអសកម្ម (offline) ទេ?
វាអាចនឹងមិនអាចចូលប្រើបានក្នុងរយៈពេលខ្លីមួយ។ ជាធម្មតាវាចំណាយពេលពីរបីនាទី ហើយ Keynate ផ្ញើ email ទៅអ្នកនៅពេលដែលវាបានបញ្ចប់។
ចុះបើការស្ដារឡើងវិញបរាជ័យ?
គេហទំព័ររបស់អ្នកមិនត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរទេ។