ক'ত: Settings → Team & security → Retention
এই পৃষ্ঠাটো খোলক: admin.<your-site>/settings/retention (<your-site> ৰ ঠাইত আপোনাৰ ৱেবছাইটৰ ঠিকনা দিয়ক)
আৰম্ভ কৰাৰ পূৰ্বে
- ৰিটেঞ্চন পৰিচালনা কৰিবলৈ আপোনাক অনুমতিৰ প্ৰয়োজন হ'ব। লিগেল হ'ল্ড ছেট কৰিবলৈকো লিগেল-হ'ল্ডৰ অনুমতি থাকিব লাগিব।
পদক্ষেপসমূহ
- ছেটিংছ → টিম আৰু নিৰাপত্তা → আমি বস্তুবোৰ কিমান দিন ৰাখোঁ খোলক।
- আপোনাৰ বহুতো শাখা থাকিলে এটা বিভাগ বিচাৰক ব্যৱহাৰ কৰক।
- এটা শাখাৰ কাৰ্ডত, এই নিয়ম প্ৰয়োগ কৰক অন কৰক।
- কি হ'ব-ৰ অধীনত, খবৰটো আৰ্কাইভ কৰক বা Move to the trash বাছক।
- কিমান দিনৰ পিছত ছেট কৰক।
- লিগেল হ'ল্ডৰ বাবে, এই বিভাগত আইনী বাধা অন কৰক আৰু কাৰণ (দলক দেখুওৱা হ'ব) লিখক।
- ছেভ কৰক। পৃষ্ঠাটোত দেখুৱাব "Retention rule saved."
জনাটো ভাল
- প্ৰতি নিশাই এই নিয়মবোৰ কাৰ্যকৰী হয়। আৰ্কাইভ কৰা ষ্ট'ৰীবোৰত "no longer available" বুলি দেখুৱায়। ট্ৰাছত থকা ষ্ট'ৰীবোৰ নিৰ্দিষ্ট দিন উকলি যোৱাৰ পিছত চিৰদিনৰ বাবে ডিলিট হৈ যায়।
- কোনো শাখা বা ষ্ট'ৰীত লিগেল হ'ল্ড থাকিলে নিয়মো বন্ধ হয় আৰু ট্ৰাছ ডিলিটো স্থগিত থাকে।
- প্ৰতিখন কাৰ্ডত শেহতীয়া কাৰ্য দেখুৱায়, যেনে "Last run 2 hours ago: 4 stories"।
- প্ৰতিটো পৰিৱৰ্তন অডিট লগত লিপিবদ্ধ হৈ থাকে।
সাধাৰণ সমস্যাসমূহ
- "No sections yet. Add sections first; then set how long their stories stay."
প্ৰশ্নাৱলী
সঘনাই সোধা প্ৰশ্নসমূহ
নিয়মবোৰ কি আপোনা-আপুনি অন হৈ থাকে?
নহয়। আপুনি অন নকৰালৈকে এইবোৰ বন্ধ হৈ থাকে।
নিয়মে কি লগে লগে ষ্ট'ৰীবোৰ ডিলিট কৰি দিয়ে?
নহয়। নিয়মবোৰ প্ৰতি নিশা চলে।