यस सामग्रीमा
सुरु गर्नुअघि
तपाईंको साइट लाइभ हुनुपर्छ र शुल्क तिरिएको हुनुपर्छ। यदि पेजमा Your plan can’t be changed right now देखिन्छ भने, यसले कारण पनि बताउनेछ।
Move to a bigger plan
- मेरा साइटहरू खोल्नुहोस् र आफ्नो साइटमा ट्याप गर्नुहोस्। तपाईंको प्लान कार्डमा, अपग्रेड गर्नुहोस् मा थिच्नुहोस्। प्लान बदल्नुहोस् पेज खुल्नेछ।
- प्लानहरूको सूची हेर्नुहोस्। तपाईंको हालको प्लानमा Your current plan. लेखिएको हुन्छ। ठूलो प्लानमा माथितिर फर्केको तीर र तपाईंले पाउने नयाँ सुविधाहरू देखिन्छन्।
- कुपन छ भने थप्नुहोस् वा Discounts and wallet मा गएर आफ्नो वालेट प्रयोग गर्नुहोस्।
- तपाईंले लिन चाहेको प्लानमा Upgrade · pay … मा ट्याप गर्नुहोस्। त्यहाँ देखाइएको मूल्य नै तपाईंले आज तिर्नुपर्ने रकम हो: यस महिनाका बाँकी दिनहरूको फरक मात्र।
- भुक्तानी पूरा गर्नुहोस्। पेजमा Payment received: your new plan is on. देखिनेछ। केही मिनेटभित्रै नयाँ सुविधाहरू तपाईंको साइटमा उपलब्ध हुनेछन्। बिल तपाईंको email मा पठाइनेछ।
Move to a smaller plan
- तपाईंको प्लान कार्डमा, Lower my plan मा ट्याप गर्नुहोस्। प्लान बदल्नुहोस् पेजमा, सानो प्लानमा रहेको Move to … at renewal मा थिच्नुहोस्।
- बक्समा नवीकरण मितिपछि काम नगर्ने सुविधाहरूको सूची देखिनेछ। पुष्टि गर्न प्रत्येकमा चिन्ह (टिक) लगाउनुहोस्। कुनै सुविधालाई त्यसको आफ्नै मासिक शुल्क तिरेर एड-अन (add-on) को रूपमा राख्न सकिन्छ। त्यो रोज्न राख्नुहोस् मा ट्याप गर्नुहोस्।
- यहाँ सार्नुहोस् र त्यस प्लानको नाममा ट्याप गर्नुहोस्।
- तपाईंको साइट नवीकरण हुने मितिमा नयाँ प्लानमा सर्नेछ। त्यतिन्जेल केही पनि परिवर्तन हुने छैन। तपाईंका सामग्री र सेटिङहरू तपाईंको सर्भरमै सुरक्षित रहनेछन्।
- यदि तपाईंले निर्णय बदल्नुभयो भने, पेजको माथि साइट सानो प्लानमा सर्दैछ भन्ने सूचना प्रयोग गर्नुहोस्। यसले तपाईंलाई नवीकरण अघिसम्म यो परिवर्तन रद्द गर्न दिन्छ। त्यसपछि पेजमा Your plan stays as it is. देखिनेछ।
थाहा पाउनुपर्ने कुरा
- ठूलो सर्भर चाहिने प्लानमा त्यसबारे लेखिएको हुन्छ। पहिले सर्भर सार्नको लागि सपोर्टमा लेख्नुहोस्।
- तपाईंको देशमा मूल्य निर्धारण नगरिएको प्लानमा Not priced in your country. देखिन्छ।
- केवल एउटा मात्र सुविधा चाहिएको छ? त्यसलाई छुट्टै थप्नुहोस्। एड-अन कसरी किन्ने?
- प्लान पेजले मासिक मूल्यहरू देखाउँछ। तपाईंको प्लान कार्डले तपाईंको बिलिङ मासिक हो कि वार्षिक देखाउँछ।
- परिवर्तनपछि, तपाईंको प्लान कार्डमा केही मिनेटका लागि Updating your site… देखिन सक्छ। यदि तपाईंको सर्भर अफलाइन छ भने, Keynate ले प्रयास गरिरहन्छ र सर्भर चल्नेबित्तिकै काम पूरा गर्छ।
- आउँदै गरेको परिवर्तन कार्डमा देखिन्छ, उदाहरणका लागि "Changes to … on …" र त्यस मितिमा कतिवटा सुविधाहरू बन्द हुनेछन्।
सामान्य समस्याहरू
- "A change to your plan couldn’t finish on your site yet." तपाईंको साइट र डेटा सुरक्षित छन्। Keynate ले फेरि प्रयास गरिरहेको छ। हेर्नका लागि See your add-ons मा ट्याप गर्नुहोस्, वा समस्या यथावत् रहे सपोर्टमा सम्पर्क गर्नुहोस्।
- "We’re confirming your payment." यसले प्राय: एक मिनेट लिन्छ। भुक्तानी पुष्टि हुनेबित्तिकै तपाईंको प्लान परिवर्तन हुन्छ।
- अपग्रेडको रकम फिर्ता (रिफन्ड)। यदि असफल अपग्रेडको रकम फिर्ता गरियो भने, गतिविधि सूचीमा "Your upgrade was refunded: your site is back on …" देखिन्छ।
प्रश्नोत्तर
प्रायः सोधिने प्रश्नहरू
के म सानो प्लानमा जाँदा मेरा सामग्रीहरू हराउँछन्?
हराउँदैनन्। तपाईंका सामग्री र सेटिङहरू रहनेछन्। सानो प्लानमा नपरेका सुविधाहरूले मात्र काम गर्न छाड्नेछन्।