رفتن به محتوای اصلی

جستجو

برای جستجو در مقاله‌های راهنما، یک کلمه یا پرسش تایپ کنید.

چگونه پلن خود را تغییر دهم؟

در این گزارش

پیش‌نیازها

سایت شما باید فعال باشد و هزینه آن تسویه شده باشد. اگر پیام Your plan can’t be changed right now نمایش داده شود، دلیل آن نیز ذکر شده است.

Move to a bigger plan

  1. بخش سایت‌های من را باز کرده و روی سایت خود بزنید. در کارت پلن شما، گزینه ارتقا را لمس کنید. صفحه تغییر پلن باز می‌شود.
  2. لیست پلن‌ها را بررسی کنید. پلن فعلی شما با عبارت Your current plan. مشخص شده است. پلن‌های بزرگ‌تر یک فلش روبه‌بالا و امکاناتی که به دست می‌آورید را نشان می‌دهند.
  3. در صورت تمایل، در بخش Discounts and wallet کد تخفیف وارد کنید یا از موجودی کیف پول خود استفاده نمایید.
  4. روی دکمه Upgrade · pay … در پلن موردنظرتان بزنید. مبلغ نمایش داده‌شده پرداختی امروز شماست: مابه‌التفاوت روزهای باقی‌مانده از این ماه.
  5. پرداخت را انجام دهید. پیام Payment received: your new plan is on. نمایش داده می‌شود. امکانات جدید ظرف چند دقیقه روی سایت اعمال می‌شوند. فاکتور به email شما ارسال خواهد شد.

Move to a smaller plan

  1. در کارت پلن شما، روی Lower my plan بزنید. در صفحه تغییر پلن، روی دکمه Move to … at renewal برای پلن کوچک‌تر کلیک کنید.
  2. کادری باز می‌شود که امکانات غیرفعال‌شونده در تاریخ تمدید را نشان می‌دهد. برای تأیید، تیک هر کدام را بزنید. می‌توانید هر قابلیت را با هزینه ماهانه مجزا به عنوان افزونه نگه دارید. برای این کار روی نگه دار بزنید.
  3. روی انتقال به و سپس نام پلن بزنید.
  4. سایت شما در تاریخ تمدید منتقل می‌شود. تا پیش از آن هیچ چیز تغییر نمی‌کند. محتوا و تنظیمات شما روی سرورتان باقی می‌ماند.
  5. اگر نظرتان تغییر کرد، از پیامی که در بالای صفحه اعلام می‌کند سایت به پلن کوچک‌تر منتقل می‌شود استفاده کنید. این پیام به شما امکان می‌دهد تا زمان تمدید، انتقال را لغو کنید. سپس صفحه پیام Your plan stays as it is. را نمایش می‌دهد.

نکات مهم

  • اگر پلنی به سرور بزرگ‌تری نیاز داشته باشد، این موضوع ذکر می‌شود. ابتدا به پشتیبانی پیام دهید تا جابه‌جایی انجام شود.
  • پلنی که برای کشور شما قیمت‌گذاری نشده باشد عبارت Not priced in your country. را نشان می‌دهد.
  • فقط به یک ویژگی خاص نیاز دارید؟ می‌توانید آن را جداگانه اضافه کنید. How do I buy an add-on?
  • صفحه پلن‌ها قیمت‌های ماهانه را نمایش می‌دهد. کارت پلن شما نشان می‌دهد صورت‌حساب شما ماهانه است یا سالانه.
  • پس از تغییر، ممکن است کارت پلن شما به مدت چند دقیقه پیام Updating your site… را نشان دهد. اگر سرور آفلاین باشد، Keynate به تلاش ادامه می‌دهد و به محض آنلاین شدن، فرآیند را تکمیل می‌کند.
  • تغییرات آینده روی کارت نشان داده می‌شود، برای مثال "Changes to … on …" و اینکه چند قابلیت در آن زمان غیرفعال خواهند شد.

مشکلات رایج

  • "A change to your plan couldn’t finish on your site yet." سایت و اطلاعات شما کاملاً امن هستند. Keynate به تلاش ادامه می‌دهد. برای بررسی روی See your add-ons بزنید، یا در صورت برطرف نشدن با پشتیبانی تماس بگیرید.
  • "We’re confirming your payment." این فرآیند معمولاً یک دقیقه زمان می‌برد. به محض تأیید پرداخت، پلن شما تغییر می‌کند.
  • A refund of an upgrade. اگر هزینه یک ارتقای ناموفق استرداد شود، در لیست فعالیت‌ها عبارت "Your upgrade was refunded: your site is back on …" درج می‌شود.

پرسش‌ها

پرسش‌های متداول

Do I lose content when I move to a smaller plan?

خیر. محتوا و تنظیمات شما باقی می‌مانند. فقط امکاناتی که خارج از پلن کوچک‌تر هستند از کار می‌افتند.

مطالب مرتبط

بازخورد

آیا این مطلب مفید بود؟

همچنین موجود به زبان

هنوز به کمک نیاز دارید؟