У цьому матеріалі
Перед початком
Сайт має бути активним та оплаченим. Якщо з’явився напис Your plan can’t be changed right now, система підкаже причину.
Move to a bigger plan
- Відкрийте Мої сайти і торкніться свого сайту. У картці Ваш тариф натисніть Підвищити. Відкриється сторінка Змінити тариф.
- Перегляньте список тарифів. Ваш поточний позначено як Your current plan. Біля вищих тарифів є стрілка вгору та перелік нових можливостей.
- Введіть промокод або скористайтеся балансом у розділі Discounts and wallet, якщо вони у вас є.
- Натисніть Upgrade · pay … біля потрібного плану. Вказана сума — це те, що ви сплачуєте сьогодні: різниця за дні, що залишилися в цьому місяці.
- Завершіть оплату. На екрані з'явиться Payment received: your new plan is on. Нові функції запрацюють на вашому сайті за кілька хвилин. Квитанцію надіслано на ваш email.
Move to a smaller plan
- У картці Ваш тариф натисніть Lower my plan. На сторінці Змінити тариф виберіть менший тариф і натисніть Move to … at renewal.
- У списку буде показано функції, які перестануть працювати в день продовження. Позначте кожну галочкою для підтвердження. Будь-яку функцію можна залишити окремо за її щомісячну ціну. Натисніть Залишити, щоб вибрати це.
- Торкніться Перемістити до та назви плану.
- Сайт перейде на новий тариф у день продовження підписки. До цього часу все працюватиме як зазвичай. Ваші матеріали та налаштування залишаться на вашому сервері.
- Якщо ви передумали, скористайтеся сповіщенням угорі сторінки про перехід на менший план. Ви можете скасувати перехід до дати оновлення. Після цього з'явиться напис Your plan stays as it is.
Варто знати
- Якщо тариф вимагає потужнішого сервера, про це буде зазначено. Спочатку напишіть у підтримку для перенесення.
- Якщо тариф недоступний для вашого регіону, відображається Not priced in your country.
- Потрібна лише одна окрема функція? Придбайте її додатково. How do I buy an add-on?
- На сторінці тарифів зазначено щомісячні ціни. У картці Ваш тариф вказано період оплати: щомісяця чи щороку.
- Після зміни в картці Ваш тариф може з'явитися статус Updating your site… на кілька хвилин. Якщо сервер офлайн, Keynate повторюватиме спроби, доки він не увімкнеться.
- Заплановані зміни буде видно в картці, наприклад «Changes to … on …» і скільки функцій буде вимкнено.
Часті проблеми
- "A change to your plan couldn’t finish on your site yet." Ваш сайт і дані в цілковитій безпеці. Keynate продовжує оновлення. Натисніть See your add-ons, щоб перевірити статус, або зверніться до підтримки, якщо напис не зникає.
- "We’re confirming your payment." Зазвичай це займає близько хвилини. Тариф зміниться одразу після підтвердження оплати.
- A refund of an upgrade. Якщо кошти за невдале підвищення тарифу повернено, в історії дій з'явиться «Your upgrade was refunded: your site is back on …».
Питання
Часті запитання
Do I lose content when I move to a smaller plan?
Ні. Ваш контент і налаштування зберігаються. Вимикаються лише ті можливості, які не входять до меншого тарифу.