I denne saken
Før du starter
Nettstedet ditt må være aktivt og betalt. Hvis siden sier Your plan can’t be changed right now, forteller den deg hvorfor.
Move to a bigger plan
- Åpne Mine nettsteder og trykk på nettstedet ditt. På Ditt abonnement-kortet trykker du på Oppgrader. Siden Endre abonnement åpnes.
- Se gjennom listen over abonnementer. Ditt nåværende abonnement er merket Your current plan. Et større abonnement viser en oppoverpil og funksjonene du får tilgang til.
- Legg til en rabattkode eller bruk saldoen din under Discounts and wallet, hvis du har det.
- Trykk på Upgrade · pay … på abonnementet du vil ha. Prisen som vises er det du betaler i dag: differansen for dagene som gjenstår denne måneden.
- Fullfør betalingen. Siden sier Payment received: your new plan is on. De nye funksjonene blir tilgjengelige på nettstedet ditt i løpet av få minutter. Fakturaen din sendes på e-post.
Move to a smaller plan
- På Ditt abonnement-kortet trykker du på Lower my plan. På Endre abonnement-siden trykker du på Move to … at renewal under et mindre abonnement.
- Ruten viser funksjoner som slutter å fungere på fornyelsesdatoen. Huk av for hver enkelt for å bekrefte. En funksjon kan beholdes som et tillegg for sin egen månedspris. Trykk på Behold den for å velge det.
- Trykk på Flytt til og abonnementets navn.
- Nettstedet ditt flyttes på fornyelsesdatoen din. Ingenting endres før den tid. Innholdet og innstillingene dine forblir på serveren din.
- Hvis du ombestemmer deg, bruker du varselet øverst på siden som sier at nettstedet ditt flyttes til det mindre abonnementet. Det lar deg avbryte flyttingen frem til fornyelsen. Deretter sier siden Your plan stays as it is.
Kjekt å vite
- Et abonnement som krever en større server, opplyser om dette. Skriv til brukerstøtte for å flytte først.
- Et abonnement som ikke er priset i ditt land, viser Not priced in your country.
- Trenger du bare én funksjon? Kjøp den separat. How do I buy an add-on?
- Abonnementssiden viser månedspriser. Ditt abonnement-kortet viser om du faktureres månedlig eller årlig.
- Etter en endring kan det stå Updating your site… på Ditt abonnement-kortet i noen minutter. Hvis serveren din er nede, fortsetter Keynate å prøve og fullfører når den er på nett igjen.
- En kommende endring vises på kortet, for eksempel «Changes to … on …» og hvor mange funksjoner som deaktiveres da.
Vanlige problemer
- "A change to your plan couldn’t finish on your site yet." Nettstedet og dataene dine er trygge. Keynate fortsetter å prøve. Trykk på See your add-ons for å sjekke, eller kontakt brukerstøtte hvis meldingen vedvarer.
- "We’re confirming your payment." Det tar vanligvis et minutt. Abonnementet ditt endres så snart betalingen er bekreftet.
- A refund of an upgrade. Hvis en mislykket oppgradering refunderes, står det «Your upgrade was refunded: your site is back on …» i aktivitetslisten.
Spørsmål
Ofte stilte spørsmål
Do I lose content when I move to a smaller plan?
Nei. Innholdet og innstillingene dine forblir intakte. Bare funksjoner utenfor det mindre abonnementet slutter å fungere.