W tym artykule
Zanim zaczniesz
Jeśli chcesz zachować kopię swoich treści, pobierz ją z panelu administracyjnego strony przed datą końcową. Twoje dane
Krok po kroku
- Zaloguj się na keynate.com i otwórz Moje strony.
- Wybierz swoją stronę, a następnie Rozliczenia: odnowienie, anulowanie, faktury.
- Dotknij Anuluj subskrypcję.
- Przeczytaj informacje na ekranie Anulować subskrypcję? Dokładnie opisuje on, co się stanie.
- Opcjonalnie wskaż powód w sekcji Dlaczego odchodzisz? Możesz zostawić to pole puste lub kliknąć Wyczyść odpowiedź.
- Dotknij Anuluj subskrypcję. Otrzymasz e-mail z potwierdzeniem.
Co się dzieje po anulowaniu
- Subskrypcja się nie odnawia, a Keynate nie pobiera kolejnych opłat. Otwarta faktura za odnowienie, jeśli istnieje, zostaje anulowana.
- Twoja strona działa normalnie do wskazanej daty końcowej.
- Po tym terminie przechodzi w tryb tylko do odczytu. Zostanie wyłączona, gdy jej serwer zostanie usunięty.
- Keynate przechowuje zaszyfrowaną kopię zapasową przez liczbę dni wskazaną na stronie, aby umożliwić Ci powrót. Po tym czasie kopia jest usuwana. Faktury są przechowywane zgodnie z wymogami prawa.
- Rozpoczęty okres nie podlega zwrotowi. Jeśli opłata za odnowienie została pobrana, a subskrypcję anulowano przed datą odnowienia, lub jeśli opłatę naliczono dwukrotnie przez pomyłkę, napisz do Keynate w ciągu 7 dni, a środki zostaną zwrócone. Zobacz Zwroty.
Zmiana decyzji
Otwórz tę samą stronę Rozliczenie. Dotknij Zachowaj moją subskrypcję. Opcja ta jest aktywna do podanej daty. Jeśli faktura za odnowienie jest już wymagalna, Keynate prześle ją e-mailem.
Częste problemy
- "Tej subskrypcji nie można już tutaj anulować." Została już zakończona lub przeniesiona.
- "Anulowanie nie powiodło się." Spróbuj ponownie lub napisz na podany adres wsparcia.
- "Ta strona jest zawieszona z powodu nieopłaconego odnowienia." Nic się nie odnowi, dopóki nie opłacisz rachunku. Aby zamknąć stronę na stałe, napisz na podany adres wsparcia.
Pytania
Najczęściej zadawane pytania
Czy mogę anulować jeden dodatek i zachować stronę?
Tak. Wybierz Usuń przy odnowieniu w sekcji Dodaj funkcje.
Czy mogę wrócić do usługi?
Tak, dopóki przechowywana jest ostateczna kopia zapasowa. Uruchom stronę ponownie lub, jeśli serwer został już usunięty, skorzystaj z opcji Zapłać i przywróć.