پیشنیازها
اگر نسخهای از محتوای خود را میخواهید، قبل از تاریخ پایان، آن را از بخش مدیریت سایت دانلود کنید. دادههای شما
مراحل انجام کار
- در keynate.com وارد حساب کاربری خود شوید و سایتهای من را باز کنید.
- سایت خود را باز کرده و سپس روی Billing: renewal, cancel, invoices بزنید.
- روی Cancel subscription بزنید.
- صفحه Cancel your subscription? را مطالعه کنید. در این بخش دقیقاً توضیح داده شده که چه اتفاقی خواهد افتاد.
- در صورت تمایل، گزینه Why are you leaving? را انتخاب کنید. میتوانید آن را خالی بگذارید یا روی Clear my answer بزنید.
- روی Cancel subscription بزنید. یک email تأیید برای شما ارسال میشود.
What happens
- هیچ چیزی تمدید نمیشود و Keynate دیگر هزینهای از شما کسر نخواهد کرد. پیشفاکتور باز تمدید، در صورت وجود، لغو میشود.
- سایت شما تا تاریخ پایان نمایش داده شده فعال میماند.
- پس از آن تاریخ، سایت فقطخواندنی (read-only) میشود. با حذف سرور، سایت کاملاً از دسترس خارج خواهد شد.
- Keynate یک نسخه پشتیبان نهایی و رمزگذاریشده را برای تعداد روزهای مشخصشده در صفحه نگه میدارد تا بتوانید بازگردید؛ سپس آن را حذف میکند. فاکتورها طبق الزامات قانونی نگهداری میشوند.
- هزینه دورهای که شروع شده مسترد نمیگردد. اگر هزینه تمدید از شما کسر شده و قبل از تاریخ تمدید آن را لغو کردهاید، یا اشتباهاً دو بار شارژ شدهاید، ظرف ۷ روز به Keynate پیام دهید تا مبلغ بازگردانده شود. بخش بازپرداختها را ببینید.
Change your mind
همان صفحه صورتحساب را باز کنید. روی Keep my subscription بزنید. این گزینه تا تاریخ مشخصشده فعال است. اگر سررسید پیشفاکتور تمدید رسیده باشد، Keynate آن را برای شما email میکند.
مشکلات رایج
- "This subscription can’t be cancelled here any more." دوره اشتراک قبلاً پایان یافته یا وضعیت آن تغییر کرده است.
- "The cancellation didn’t go through." دوباره تلاش کنید، یا به نشانی پشتیبانی که نمایش داده شده پیام دهید.
- "This site is suspended for an unpaid renewal." تا زمانی که پرداخت نکنید چیزی تمدید نمیشود. برای بستن همیشگی آن، به آدرس پشتیبانی نمایشدادهشده ایمیل بزنید.
پرسشها
پرسشهای متداول
Can I cancel one add-on and keep the site?
بله. از گزینه Remove at renewal در بخش افزودن امکانات استفاده کنید.
Can I come back?
بله، تا زمانی که نسخه پشتیبان نهایی نگهداری میشود. میتوانید دوباره آن را راهاندازی کنید یا اگر سرور شما حذف شده است، روی Pay & restore بزنید.