I denne saken
Før du starter
Hvis du vil ha en egen kopi av innholdet ditt, må du laste det ned fra nettstedets kontrollpanel før sluttdatoen. Dine data
Slik gjør du det
- Logg inn på keynate.com og åpne Mine nettsteder.
- Åpne nettstedet ditt, og gå til Fakturering: fornyelse, oppsigelse, fakturaer.
- Trykk på Avslutt abonnement.
- Les informasjonen på skjermen Avslutte abonnementet? Der står det nøyaktig hva som skjer.
- Velg gjerne Hvorfor forlater du oss? Du kan la feltet stå tomt eller trykke på Fjern svaret mitt.
- Trykk på Avslutt abonnement. Du mottar en bekreftelse på email.
Hva som skjer
- Ingenting fornyes, og Keynate belaster deg ikke på nytt. En eventuell ubetalt fornyelsesfaktura blir slettet.
- Nettstedet ditt fortsetter å kjøre frem til sluttdatoen som vises.
- Etter det blir det skrivebeskyttet. Det går offline når serveren slettes.
- Keynate beholder en kryptert sluttkopi i antallet dager som vises på siden, slik at du kan komme tilbake. Deretter slettes den. Fakturaer oppbevares i tråd med lovverket.
- Perioden som allerede er påbegynt, refunderes ikke. Hvis du ble trukket for en fornyelse og sa opp før fornyelsesdatoen, eller ble belastet to ganger ved en feil, kan du skrive til Keynate innen 7 dager for å få beløpet refundert. Se Refusjoner.
Ombestemmer du deg?
Åpne den samme Fakturering-siden. Trykk på Behold abonnementet mitt. Dette fungerer frem til datoen som vises. Dersom fornyelsesfakturaen forfaller umiddelbart, sender Keynate den til deg på email.
Vanlige problemer
- "Dette abonnementet kan ikke lenger avsluttes her." Det er allerede utløpt eller overført.
- "Oppsigelsen gikk ikke gjennom." Prøv igjen, eller skriv til supportadressen som vises.
- "Dette nettstedet er suspendert på grunn av en ubetalt fornyelse." Ingenting fornyes med mindre du betaler. Hvis du vil avslutte det for godt, skriver du til supportadressen som oppgis.
Spørsmål
Ofte stilte spørsmål
Kan jeg si opp et enkelt tillegg og beholde nettstedet?
Ja. Bruk Fjern ved fornyelse under Legg til funksjoner.
Kan jeg komme tilbake?
Ja, så lenge den siste sikkerhetskopien er lagret. Start opp på nytt, eller bruk Betal og gjenopprett dersom serveren din er fjernet.